Byggetilladelser og byggeansøgninger

Vinterlund Byg tilbyder professionel hjælp til ansøgninger om byggetilladelser og byggeansøgninger i Næstved, Vordingborg, Ringsted, Slagelse, og Køge. I de fleste tilfælde kræver det en byggetilladelse, hvis du skal bygge et nyt hus, lave udvidelser i eksisterende bolig med tilbygninger. En byggetilladelse forudsætter, at der bliver udarbejdet en byggeansøgning, som sendes til kommunen. Det er vigtigt, at din byggeansøgning lever op til de lovmæssige krav, og derfor vælger mange at få hjælp fra en professionel rådgiver. Indhentelse af myndighedstilladelser kan være en tung administrativ proces, og kræver at der fremsendes en række lovpligtige dokumenter som blandt andet viser placeringen af det nye byggeri, overordnet oplysninger omkring byggeriets udførelse, forskellige facadetegninger af nye bygninger mm.

Vores rådgiver hjælper med at gennemgå de nødvendige dokumenter, som skal indgå i jeres byggeansøgning. Vi udarbejder plantegninger, facadetegninger og hjælper med diverse beregninger at jeres projekt. Derudover udarbejder vi visualiseringer og 3D modellering af jeres projekt så I har mulighed for at få et visuelt og realistisk bud på hvordan jeres projekt kommer til at se ud når det bliver udført.

Den kommunale sagsbehandlingstid på byggeansøgninger varierer fra kommune til kommune, men vores erfaring er, at processen går væsentlig hurtigere når de rigtige dokumenter fremsendes fra start. Det er vigtigt, at være opmærksom på, at kommunen kan opkræve et gebyr i forbindelse med sagsbehandlingen af byggetilladelsen. Prisen afhænger af, hvilken kommune der søges byggetilladelser i. Oplysninger om konkrete priser og sagsbehandlingstid kan findes på den enkelte kommunes hjemmeside. Derudover kan der i forbindelse med nye byggerier også være udgifter til byggeskadeforsikring.

 

Tryk her for at læse mere om 3D tegninger og visualiseringer.